#Wimperextensionshengelo #onebyone #volumewimpers #russianlashes #hybridlashes #foxlashes #fluffylashes


Voordelen

Ieder moment van de dag mooie, volle en lange wimpers 

Lengte, dikte en curve aangepast aan jouw wensen

Praktisch gewichtsloos, je voelt de extensions niet

Bestand tegen water, lichaamsvocht, licht, zon en zeewater

Geen beschadiging van je eigen natuurlijke wimper

Geen uitlopende mascara bij regen of transpiratie

Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig

Geen bosjes/trosjes wimpers bij elkaar geplakt of wimperstrips

Sporten, douchen, zwemmen en slapen zonder zorgen  

Natuurlijke uitstraling

Wordt pijnloos opgebracht

Blijft 4-5 weken zitten 

Geeft volume en kleur aan de eigen wimpers

Wimperextensions laten de ogen gelift/opener lijken

Geeft een jeugdiger uiterlijk

 

Werkwijze

De wimperextensions worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder (zonder formaldehyde) die zacht en flexibel blijft en beslist geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. Het haartje is meestal dikker bij het begin en wordt dunner in het puntje. De haartjes hebben een J, C of D krul waardoor je wimpers mooi gekruld zijn en niet recht naar voren staan. De letter symboliseert de vorm van de krul. ***Zie afbeelding hierboven.

 

Er wordt een natuurlijk effect gecreëerd bij wimperextensions, anders dan bij plak/ nepwimpers. U ziet geen aanhechting, omdat ze niet op de huid worden geplakt, maar op uw eigen wimperharen. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimpers is 90 tot 120 minuten.

Wij werken uitsluitend met wimperextensions die zeer zacht zijn, gewichtsloos zijn en een mooie krul hebben (keuze uit C of D krul). 

 

Tijdsduur wimperextensions zetten?

De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimpers is 90 tot 120 minuten.

one by one duurt circa 50 min

3D duurt circa 1,5 uur

5D duurt circa 2 tot 3 uur

Een opvulbeurt varieert tussen 45 min en een anderhalf uur 

 

Houdbaarheid van de wimpers 

Uw eigen wimpers hebben een groeicyclus en zullen zich één keer in de twee maanden vernieuwen. Een wimperextension blijft dus één tot drie maanden zitten, maar dit kan ook variëren met enkele weken. Om mooie volle wimpers te behouden, adviseren wij om iedere 3 tot 4 weken een opvul behandeling te nemen. U kan er natuurlijk ook voor kiezen om het eenmalig te laten doen, bijvoorbeeld als u op vakantie gaat, trouwerij hebt of een feestje etc.

 

Gezicht en make-up reinigen ? 

Pas op met reinigingsproducten op oliebasis. Dit kan er voor zorgen dat de lijm wordt aangetast die gebruikt is bij het zetten van de wimperextensions. Gebruik Olievrije make-up removers. Kijk ten alle tijden op de verpakking van het reinigingsproduct.Probeer zo min mogelijk in uw ogen te wrijven. Hierdoor kunnen eigen wimpers uitvallen waaraan wimperextensions zitten vastglijmd. Laat wimperextensions verwijderen door Mondelicious en probeer het niet zelf.

  

Zodra uw wimperextensions er op zitten, hoe te verzorgen ? 

Laat de extensions de eerste 48 uur na de behandeling niet nat worden zodat de lijm volledig kan uitharden en hechten. Dus niet naar de sauna of zwemmen.

Vermijd stromend water direct op uw wimpers. Was met uw hoofd naar achteren. 

Laat de wimpers na het douchen aan de lucht drogen, gebruik geen handdoek of watjes, deze geven pluisjes af en haken aan de wimpers vast.

Probeer uw wimpers verticaal te reinigen.

Wrijf niet (horizontaal) in uw ogen, hierdoor breken uw wimpers af.

Wimpers voorzichtig schoonmaken met oog make-up remover zonder olie (in de salon te verkrijgen) 

Trek niet aan uw wimpers.

Verwijder nooit de wimpers zelf, laat dit altijd in de salon doen. De wimperextensions zitten met een special lijm vast en kan alleen worden opgelost met de daarvoor bestemde gel remover. Ga het ook niet met olijfolie of andere olie proberen want dan breken je eigen wimpers af.

U hoeft geen mascara te gebruiken maar als je toch mascara wilt gebruiken als extra gave look kan u mascara gebruiken op waterbasis.. Als u andere mascara gebruikt zal het op de wimpers gaan klonten omdat u het er moeilijk af krijgt.

Eyeliner of oogpotlood verwijderen met een wattenstaafje. (eyeliner en oogpotlood in de salon te verkrijgen)

 

Wimperextensions verwijderen?

Wimperextensions kunnen het best worden verwijderd door Mondelicious om ervoor te zorgen dat de eigen wimperhaartjes blijven zitten. De lijm moet met een speciale vloeistof worden los geweekt van de eigen wimper.

  

Voel u de wimperextensions zitten ?

De wimperverlenging is nauwelijks merkbaar. Mensen die een bril dragen kunnen met sommige type wimperextensions wel ervaren dat de lange wimpers tegen het glas aankomt. Mogelijk hebben zij ook eerder mascara op het brilglas gekregen. De oplossing hiervoor is een minder lange wimper of een andere krul. Neem in dat geval een C krul of een D krul. De krul buigt meer omhoog waardoor je toch een langere wimper hebt en geen last hebt van dat hij tegen het glas van de bril aankomt.

 

 

 

ONE BY ONE/ Classic Wimperextensions
ONE BY ONE/ Classic Wimperextensions
Hybrid mix Wimperextensions
Hybrid mix Wimperextensions
Volume wimperextensions 3D
Volume wimperextensions 3D