Scalp micro hair pigmentation SMP | Hairtattoo | Micro haar pigmentatie MHP


In februari 2024 heeft Mondi een Masterclass Scalp Micro pigmentatie (MHP) ook wel Haar tattoo genoemd gevolgd bij Thomas. Thomas was jury en speaker op het wereld evenement voor permanente makeup 2023. Deze fantastische Franse vakman kwam naar Rotterdam om zijn kennis en ervaring te delen. Vol enthousiasme bieden wij dan ook deze MHP-behandeling aan.  
 
Wat is MHP ?  
MHP is een innovatieve behandelingstechniek tegen kaalheid. Je hoeft niet langer de angst te hebben om kaal te zijn. Deze speciale combinatie van verschillende pmu en tatoeagetechnieken zorgen ervoor dat je weer meer zelfvertrouwen krijgt. 
 
MHP is een behandeling die op vrijwel pijnloze wijze dunner wordend haar en haarverlies camoufleert. De MHP techniek kan direct worden aangebracht op uw hoofdhuid en er worden kleine ‘dotjes’ op de huid getatoeëerd die niet van echt haar zijn te onderscheiden. Het is een uiterst nauwkeurige behandeling waarbij u direct resultaat ziet.  
Het resultaat is verrassend natuurlijk en langdurig. Andere voordelen van MHP zijn: 
  • Creëer de geschoren look  
  • Minder zichtbaar hoofdhuid. 
  • Zo goed als pijnloos. 
  • Voor iedere gewenste haarkleur. 
  • ️Littekens camoufleren 
  • Pigmentatie bij alopecia 
  • Volume behandeling bij vrouwen (na zwangerschap) 
  • Geschikt voor mannen en vrouwen 
  • Ontdek onze oplossingen voor een vollere haardos die tot wel 5 jaar meegaan.  

Wat kun je van ons verwachten ?  
 
Mondelicious is gespecialiseerd in 
Permanente make-up (wenkbrauwen, eyeliner, lippen) en MHP (scalp Micro hair pigmentatie / Haar tattoo ) Wij zijn GGD goedgekeurd. 
 
Kijk even op⤵️ 
 
https://www.veiligtatoeerenenpiercen.nl/vind-hier-je-studio 
 
In deze database vindt u alle studios/salons die een vergunning hebben en tot wanneer deze geldig is. Ga niet naar een salon of studio die geen vergunning heeft. Ondernemingen die NIET op deze site staan hebben GEEN geldige vergunning! 
 
KLEUR ?   

Vaak krijgen we de vraag of we tattoo-inkt gebruiken voor onze behandelingen. Het antwoord is nee, we gebruiken geen tattoo-inkt. In plaats daarvan maken we gebruik van mineralen en organische pigmenten. 
 
De minerale componenten, zoals ijzer en kooldioxide, zorgen ervoor dat het pigment lang op de huid blijft zitten. De organische pigmenten zorgen ervoor dat de kleur mooi blijft en niet vervormt naar een blauwige, paarse of groenige tint, maar dat het resultaat consistent blijft in de gewenste kleur. 
 
Bij Mondelicious passen we ons aan, aan de unieke behoeften van elke klant, inclusief hun huidtype en de gewenste kleur. 
Zo kunnen we een gepersonaliseerde en natuurlijk ogende oplossing bieden die perfect past bij de individuele stijl en voorkeuren. 
 
MHP is een niet-chirurgische en niet-invasieve oplossing die resulteert in een natuurlijk ogende haarlijn en kan worden aangepast aan de individuele wensen en behoeften van de klant 
gingen te bespreken en oplossingen aan te bieden die bij jou passen. 

  

HOE LANG DUURT HET TUSSEN DE SESSIES?

Elke sessie heeft een tussenpoos van 10 tot 15 dagen 

Waarom? De celvernieuwing en genezing heeft minimaal 7 dagen nodig om te herstellen. 

We kunnen de sessies daarom spreiden met minimaal 10 dagen om een goede genezing en dehydratatie van de huid te bereiken en tot meer dan 1 maand voor de meest geduldige. Het belangrijkste is het eindresultaat!