Voordelen van wimperextensions tijdens uw vakantie

 

Wilt u echt een keer zorgeloos op vakantie ?

zonder blote billen gezicht en gedoe lekker op het strand vertoeven? Geen probleem.

Omdat u nu geen mascara nodig heeft, kan er ook niks uitlopen, heerlijk toch!

Geen gezeur met opmaken in de ochtend, of waterproof mascara die u er met geen mogelijkheid meer afkrijgt zonder rode ogen op te lopen.
 

Kom langs voordat u op vakantie gaat, Mondelicious bezorgt u met de juiste dosis WimperExtensions een zorgeloze en mooie vakantie. 

 


Wimperextensions geven uw ogen een prachtige uitstraling zonder dat je mascara, wimperverf of een wimperkruller hoeft te gebruiken. Daarnaast zorgen wimperextensions er gemiddeld zes tot acht weken voor dat u de wekker ‘s ochtends later kunt zetten omdat je ogen er altijd goed verzorgd uitzien. Ook heeft u geen last meer van uitgelopen mascara. Dit is natuurlijk ideaal voor op vakantie.  

 

U heeft door wimperextensions geen mascara meer nodig, maar u mag dit natuurlijk altijd aanbrengen om u wimpers nog een extra boost  te geven. Als u mascara wilt gaan gebruiken is het aan te raden om gebruik te maken van mascara op waterbasis omdat make-up en/of make-up remover op basis van olie ervoor zorgt dat je extensions sneller loslaten. Dit is natuurlijk niet de bedoeling.  

Het aanbrengen van zonnebrandcrème op uw gezicht. ROND OM UW WIMPERS HEEN !  

 

Wimperextensions laten zetten ? 

Ziet u het al helemaal voor u? Een mooie oogopslag op vakantie zonder er zelf wat voor te hoeven doen?

Neem dan CONTACT  met ons op en maak een afspraak voor wimperextensions.

Zijn je wimperextensions op vakantie goed bevallen? Dan kunt u er altijd voor kiezen om ze ook na uw vakantie weer op te laten vullen bij ons in de salon.

 

Wij wensen u een veilige, mooie, zonnige maar vooral fabu-lash vakantie, tot ziens !  

Team Mondelicious 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0