Permanente makeup  (PMU)    Microblading 3D hairstrokes

Microblading 3D hairstrokes is niet van echt te onderscheiden. Uw wenkbrauwen worden op een zeer natuurlijke manier geperfectioneerd.

In tegenstelling tot de geschaduwde wenkbrauwen, worden de hairstrokes handmatig gezet. Haartje voor haartje wordt uw wenkbrauw langer, breder of gewoon wat voller gemaakt. Uw wenkbrauw wordt niet geheel ingekleurd, maar tussen uw haartjes blijft nog steeds iets van uw huid zichtbaar.Soms zijn een paar haartjes genoeg om tot de ideale wenkbrauw te komen. Hoe meer eigen haar, hoe beter, hoe natuurlijker het eindresultaat.

Echter microblading 3D hairstrokes is geschikt voor iedereen, voor dames en heren, die minder bedeeld zijn wat wenkbrauwhaartjes betreft. 


Mondelicious werkt met pigmenten : 

 

✅Die GEEN zware metalen en ijzer oxides bevatten, 

 

✅Vrij van PAA's en PAK's,

 

✅Voedings- en Warenautoriteit goedgekeurde producten,

 

✅Voldoen aan eisen van gemeentelijke gezondheidsdienst ( GGD ), 

 

✅Voldoen aan Europese richtlijnen voor permanente make-up.

 


Wij zijn een goed gekeurd salon dat terug te vinden is op : 

 

Click op deze link > http://www.veiligpmu.nl/Vind_hier_je_studio?na=Mondelicious&postcode=&plaats=goor&werkzaamheden=&Button=zoek

voor de behandeling

U mag 24 uur, maar het  liefst 48 uur voor de microblading 3D hairstrokes behandeling: 

GEEN aspirine, alcohol of drugs gebruiken,

Omdat uw huid sneller zal bloeden, waardoor het resultaat minimaal zal zijn. Paracetamol is geen probleem, in tegendeel, dankzij de paracetamol zullen de scherpe kantjes ervan af zijn. gebruikt u andere bloedverdunnende medicijnen, kunt u in overleg met uw huisarts, 2 dagen voor de behandeling een pauze nemen.

Na behandeling

Blijven de microblading 3D hairstrokes altijd zo duidelijk zichtbaar? Nee, er verdwijnt altijd zo’n 30 tot 40 procent van de kleur. Daarnaast verdwijnt alle inkt die op de huid ligt. Daardoor is de permanente make-up na ongeveer een week een stuk minder donker en scherp dan net na de behandeling.

 

Ook kunnen de hairstrokes altijd iets uitvloeien, afhankelijk van uw huidtype. Op een gladde, strakke huid blijven ze in de regel scherper dan op een vette huid met grotere poriën.

 

Ga in de eerste week na de behandeling, NIET in de zon of op de zonnebank, hierdoor verbleekt de kleur sterker. Voorkom chloorwater, make-up en ga er voorzichtig mee om. Reinig uw huid voorzichtig en dep uw wenkbrauwen droog met een schone handdoek, niet wrijven.

 

Er kunnen wat kleine korstjes ontstaan, die er na vijf tot zeven dagen afvallen. Daarna ziet u in welke mate het de inkt heeft gepakt. De een heeft nauwelijks afstoot, de ander verliest meer dan 30 procent.

Na de eerste keer komt u minstens 4 en maximaal 8 weken terug voor een nabehandeling. Deze is bij de prijs inbegrepen. Plekjes waar het pigment minder heeft gepakt worden bijgewerkt. Ook kunnen er nog kleine vormcorrecties plaatsvinden. Daarna heeft u  voor 8 tot 12 maanden mooie wenkbrauwen. #permanantemakeup #microblading #wenkbrauwen #3Dwenkbrauwen #3dmicroblading #pmu #twente #goor #neede #lochem #delden #diepenheim #rijssen #almelo #hengelo #wimperextensionstwente