"hoe kaler ,hoe mooier"

Wat is waxen?

Waxen is het verwijderen van ongewenst haar. Bij Mondelicious waxen wij het gehele lichaam, behalve het hoofdhaar; dat laten we graag over aan de kapper.

 

Waarom waxen?

Ontharing middels wax is een eeuwenoude traditie die volledig in ere is hersteld. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van waxen ten opzichte van scheren, crèmes en zogenaamde 'definitieve' ontharingsmethoden. Alleen bij waxen is er de garantie dat het haar wekenlang wegblijft en de huid heerlijk zacht en schoon aanvoelt. En hoe fijn klinkt dit: geen stoppels, geen jeuk en geen ingegroeide haren!

 

 

Brazilian waxing

Verreweg de bekendste en populairste wax behandeling is de Brazilian wax. Hierbij wordt de gehele schaamstreek onthaard, inclusief de haren tussen de billen. Deze behandeling wordt alleen uitgevoerd bij vrouwen. 

 

Bij ons krijgt u wat u wilt: een snelle, professionele en hygiënische behandeling die resulteert in een supergladde en zachte schaamstreek/huid.

 

 

Eerste keer waxen? 

Heeft u nog niet eerder gewaxt, maar wel veel enge verhalen gehoord over waxen? Waxen is niet geheel pijnloos, maar veel minder pijnlijk dan velen u zult doen geloven. De eerste keer is het meest gevoelig, omdat de haartjes dan voor het eerst worden verwijderd. Maar vanaf de tweede keer zult u merken dat het veel minder gevoelig is. En heeft u de eerste drie behandelingen gedaan? Dan rest alleen nog donsachtig haar en dat is veel minder gevoelig om te waxen. Vindt u het allemaal toch wat spannend? We kunnen voor de behandeling  altijd eerst testen op uw armen zodat u het gevoel van waxen kunt ervaren.

 

Als u voor het eerst komt voor een Brazilian wax zal er een moment komen waarop u uw ondergoed zult moeten uittrekken. Wij snappen dat dit de eerste keer wat ongemakkelijk kan zijn voor sommigen. Wij zien dagelijks tientallen schaamstreken en hebben alles al eens gezien. Geen mens is hetzelfde en dat geldt ook voor de schaamstreek. Voor ons geldt echter alleen de tevredenheid van de klant. U kunt volledig vertrouwen op onze discretie en professionaliteit.

 

Brazilian wax
Brazilian wax