"hoe kaler ,hoe mooier"

B R A Z I L I A N W A X   Voor MAN EN VROUW 

———————————

Waxen is een tijdelijke ontharingsmethode die het haar met wortel en al verwijdert. Scheren laat de wortels intact, zodat je haar met stoppels terugkomt.

 

YES, Haar blijft gemiddeld 3 tot 5 weken weg.

YES, Haar komt zachter en steeds minder terug.

 

Drempelvrees is niet nodig , wij doen dit dagelijks.

 

Goed om te weten:

- Heren zijn ook welkom ! 

- Haren min 1 cm lang voor het beste resultaat

- Wax regelmatig, om de 3 à 6 weken voor het gladste resultaat. 

- behandeling duurt 30 minuten

- Was uw zelf voor de behandeling 

 

 NIET DOEN, 24 uur na het waxen;

- zonnebank

- Scrubben

- geparfumeerde producten gebruiken.

 

WAAROM WAXEN ? 

Ontharing middels wax is een eeuwenoude traditie die volledig in ere is hersteld. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van waxen ten opzichte van scheren, crèmes en zogenaamde 'definitieve' ontharingsmethoden. Alleen bij waxen is er de garantie dat het haar wekenlang wegblijft en de huid heerlijk zacht en schoon aanvoelt. En hoe fijn klinkt dit: geen stoppels, geen jeuk en geen ingegroeide haren!

 

Brazilian wax is verreweg de bekendste en populairste wax behandeling is de Brazilian wax. Hierbij wordt de gehele schaamstreek onthaard, inclusief de haren tussen de billen. Deze behandeling wordt uitgevoerd bij Mannen en vrouwen. 

 

Bij ons krijgt u wat u wilt: een snelle, professionele en hygiënische behandeling die resulteert in een supergladde en zachte schaamstreek/huid.

 

EERSTE KEER WAXEN ? 

Heeft u nog niet eerder gewaxt, maar wel veel enge verhalen gehoord over waxen? Het waxen is niet geheel pijnloos, maar iedereen ervaart de pijn op een andere manier. Want pijn is afhankelijk van meerdere factoren. Als je vermoeit of gestrest bent, zal de behandeling pijnlijker aanvoelen dan wanneer je lekker in je vel zit. Houdt ook rekening met je cyclus. Een week na je ongesteldheid werkt het beste, want tijdens die periode is je huid erg gevoelig.

 

Als u voor het eerst komt voor een Brazilian wax zal er een moment komen waarop u uw ondergoed zult moeten uittrekken. Wij snappen dat dit de eerste keer wat ongemakkelijk kan zijn voor sommigen. Wij zien dagelijks tientallen schaamstreken en hebben alles al eens gezien. Geen mens is hetzelfde en dat geldt ook voor de schaamstreek. Voor ons geldt echter alleen de tevredenheid van de klant. U kunt volledig vertrouwen op onze discretie en professionaliteit.

 

 

LENGTE

De ideale lengte om te waxen is min 0,5 / 1 cm. Dat wil zeggen dat je 2 à 3 weken voor de behandeling niet meer mag scheren. Maar wij zeggen altijd beter te lang, dan te kort. Want dan knippen wij de haren op de juiste lengte.

VOORAF ? Scrub de huid (de behandelzone) 1 of 2 dagen voor de behandeling, dat scheelt ingegroeide haren achteraf.

 

S E X ?

Natuurlijk kan dit en je gaat gelijk meer plezier ervaren.

 

ONGESTELD ?

Wij behandelen Niet wanneer je ongesteld bent.

 

Brazilian wax
Brazilian wax