About me

Welkom bij Mondelicious, uw allround specialist op het gebied van Wimpers, Wenkbrauwen en Waxen en GUASHA in Hengelo Overijssel.

 

Sinds 2013 ben ik, Mondi, gediplomeerd wimperstyliste op het gebied van de One by One techniek. Mondelicious opende haar deuren en daarmee begon ik in Goor mijn eigen salon in huis.

 

Ik besloot mijn vaardigheden uit te breiden en volgde cursussen voor permanente makeup - volume wimpers - wimperlifting - Chinese Gua sha therapie, waxen en plasmalift. Met vlag en wimpel ben ik geslaagd en daarmee dus ook gediplomeerd om u  van dienst te mogen zijn voor andere specialisten behandelingen.

 

" Doen wat je leuk vind " Was dan ook duidelijk zichbaar want Mondelicious groeide en groeide. Een aparte ruimte aan huis om jullie te verwelkomen was een grote wens. In Hengelo vonden we een huis waar dit te realiseren was. Na een grote verbouwing kan ik jullie nu professioneel ontvangen in mijn prachtige salon. 

 

Een prachtig pand waar ik naast de diverse comfortabele behandelingen ook privé en/of duo cursussen geef. "Wat je goed kunt deel je met anderen, niets meer en niets minder." Kortom, een top locatie voor jouw cursus!

 

 

TREAT YOURSELF LIKE ROYAlTY !


WimperextensionsTwenteHengelo Wimperextensions Wenkbrauwen Wimperlift Waxen Waxbar Hengelo overijssel Browlift Gezichtsbehandelingen gezicht schoonheid gunjezelfhetbeste besteedaandachtaanjezelf Mondelicious Gezichtsmassage brazilianwax Wimperextensionscursussen wimperextensionscursus cursus investeerinjezelf